Du har ikke valgt værksted

Værksted er påkrævet for at booke en service

Det kan altid betale sig at tro på en god løsning

Det kan være en frustrerende oplevelse at skulle skille sig af med sin bil i kortere eller længere tid. Pludselig bliver livet helt anderledes, og det er op til os på værkstedet at få det normale tilbage. Det hele kan virke uigennemsigtigt og besværligt. Men det er helt naturligt.

Hos Din Bilpartner får vi ros af vores kunder for at gøre alt dét, vi kan, for at løse opgaven. Du kan stole på os, men det kræver også, at vi er enige om, at vi ikke vil gøre mindre end det rigtige. Du vil gerne videre, og vi vil gerne hjælpe – og hurtigst muligt give dig hverdagen tilbage.

Uanset om opgaven er stor eller lille, kræver det bare én ting:
At vi er åbne overfor hinanden, indtil din bil er i orden.

Stol på din mekaniker

Din Bilpartner er mere end en kæde af gode, privatejede værksteder. Det er også en garanti. Hver gang du ser vores mærke på forsiden af et værksted, kan du være sikker på, at du har at gøre med en mekaniker, der vil noget med sit værksted. Hos os er et ord et ord.

Din Bilpartner værkstederne udvikler sig hele tiden. Vi følger med tiden, fordi bilen og dine behov også gør det. Vi har ambitioner, ikke bare på vores egne vegne, fordi du skal have den bedste behandling og reparation, men også fordi vi gerne vil give hele branchen et godt skub mod fremtiden.

Fordelen? Du slipper for bekymringer, spekulationer og unødige udgifter. Vi får lov til at gøre dét, vi holder allermest af: At få din bil til at virke, som den plejer (og helst lidt bedre).